Vi får dit lager til at arbejde smartere

Logiware udvikler og sælger avancerede logistik løsninger med focus på det automatiserede lager. Løsningerne er baseret på vores eget lagerstyringssystem SHARK, som i en lang række af installationer har bevist sin effektivitet.

Kontakt os og høre mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

For mange lagre er der et stort potentiale for at forbedre produktiviteten og en relativ lille investering i et WMS software system, som understøtter automatiseret lager kan i mange tilfælde tjene sig selv hjem på under 1 år. Ud over en forbedret produktivitet er andre fordele der kan opnås:

  • Forbedret kvalitet. Et vel designet system sikrer få plukke fejl med tilfredse kunder som resultat
  • Hurtigere leveringstid.
  • Bedre kontrol hvad som plukkes hvornår.
  • You can't manage what you can't measure. Det er vigtigt at have de rigtige værktøjer som kan give den nødvendige information for løbende at kunne forbedre sin produktivitet.
  • Nem integration til ERP systemer som SAP og Microsoft Business Solutions og en platform som kan integreres til stort set et hvert host system.
  • Har I allerede et WMS system som fungerer fint, men som ikke supporterer automatisk udstyr som lagerautomater, banesystemer, etc., så kan Shark også være svaret, til kun at styre denne del af lageret og med en tæt integration til det eksisterende system.
  • Så hvis du leder efter måder at effektivisere jeres lager, så tag et kig på hvad vi kan tilbyde.

 Læs mere om SHARK her.

 

Logiware

Logiware er en software virksomhed som udvikler avancerede logistik løsninger med focus på det automatiserede lager. Løsningerne er baseret på vores eget lagerstyringssystem SHARK, som i en lang række af installationer har bevist sin effektivitet. 

Vi ser det som vores formål at øge vores kunders konkurrenceevne gennem løsninger for intern logistik. Med udgangspunkt i analyser hos kunden, deltager vi i udvikling og senere implementering af de forretningsprocessor omkring lageret, som giver de optimale fordele for den enkelte. 

Vi arbejder oftest tæt sammen med andre af kundens IT leverandører for tæt integration til virksomhedens øvrige IT og forsøger altid at gøre denne proces så problemfri som mulig.

Kontakt os og høre mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.